top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΕιδικό Δημοτικό Σύρου

Ενημέρωση προς τους γονείς

Αγαπητοί μας γονείς!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε εσάς και τις οικογένειες σας!


Οι ημέρες του Πάσχα τέλειωσαν και επιστρέψαμε και πάλι στην διαδικτυακή μας επικοινωνία. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, μας έχουν απομακρύνει από την φυσική παρουσία μας μέσα στην τάξη του σχολείου. Δεν χάνεται όμως η καθημερινή μας επαφή μέσω της ιστοσελίδας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως καθημερινά οι ειδικότητες του σχολείου μας αναρτούν υλικό ώστε τα παιδιά να μην χάσουν την επαφή τους με το σχολείο και τους δασκάλους τους αλλά και για να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο δημιουργικά τις ώρες τους στο σπίτι. Το υλικό περιλαμβάνει την επανάληψη μερικών θεμάτων για τα οποία είχαμε ήδη μιλήσει στο σχολείο, συνταγές για να φτιάξουμε νόστιμα γλυκίσματα αλλά και ιδέες για χειροτεχνίες και κατασκευές καθώς επίσης και χρήσιμες συμβουλές ώστε να αντεπεξέλθουμε όσο γίνεται καλύτερα σε αυτήν την ιδιαίτερη καθημερινότητα.

Η κάθε ειδικότητα αναρτά το δικό της υλικό σε ξεχωριστό φάκελο. Στο μενού της αρχικής σελίδας, υπάρχει η κατηγορία "Δραστηριότητες ΕΕΠ - ΕΒΠ". Σέρνοντας το ποντίκι πάνω σε αυτό (χωρίς να κάνετε κλικ), εμφανίζονται οι ειδικότητες του σχολείου μας. Εκεί μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό!

Ευχαριστούμε πολύ!


37 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page